ZF 24

Constanda poate rata vanzarea integrala a Satului Francez

Constanda poate rata vanzarea integrala a Satului Francez
07.01.2009, 11:55 55

"Au cerut un termen sa se mai gandeasca (Raptis Kavouras – n.r.) deoarece tuturor le este frica in momentul de fata sa investeasca pe fondul incertitudinii acesteia provocate de criza financiara. Ne vom vedea probabil saptamana viitoare sa mai discutam", a declarat, pentru ZF, Constantin Constanda.

El a devenit proprietar in Satul Francez in luna martie a anului trecut intr-unul dintre cele mai mari scandaluri de pe piata imobiliara, dupa ce intrase in proprietatea parcului Bordei, cedat Primariei, prin achizitia de la doua persoane fizice, care la randul lor cumparasera proprietatea de la cei carora li se retrocedase parcul - Dumitru Tudor si Eugen Lincaru.

Tranzactia de 68 mil. euro cu Satul Francez, blocata

Compania elena Raptis Kavouras, care a anuntat in luna iulie a anului trecut achizitia pentru 68 de milioane de euro a unui lot de 1,63 de hectare din Satul Francez de la omul de afaceri Constantin Constanda, a solicitat rezilierea contractului motivand ca vanzatorul nu si-a indeplinit toate obligatiile contractuale si nu a acceptat renegocierea contractului

Tranzactia era considerata anul trecut drept cea mai mare de pe piata terenurilor din Capitala, fiind totodata cel mai mare pret pe metru patrat (4.200 de euro) platit de catre un dezvoltator imobiliar pentru un lot de mari dimensiuni.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO