ZF 24

Constructorul ungar Kesz, prezent şi în România: Anul 2020 nu va fi uşor. Sunt intenţii de investiţii care se pare că întârzie, iar altele la care s-a renunţat deja

Constructorul ungar Kesz, prezent şi în România: Anul...

Autor: Alina-Elena Vasiliu

06.02.2020, 19:20 480

În 2018 – ultimul an pentru care au fost furnizate date financiare, cifra de afaceri a subsidiarei din România a fost de aproximativ 36 mil. euro.

Kesz, o companie din Ungaria spe­cializată în construcţii, estimează că anul 2020 va aduce, în România, fluctuaţii în domeniul dezvoltărilor industriale, o încetinire a celor din retail şi o creştere pe segmentul de birouri.

„Anul 2020 nu va fi uşor. Investiţiile în domeniul industrial sunt influenţate de reorganizări ale diferitelor ramuri industriale, cum ar fi domeniul auto­motive. Avem informaţii de intenţii de investiţii care se pare că întârzie, iar altele la care s-a renunţat deja. În domeniul retail sunt semne de saturaţie pe piaţă, dezvoltarea masivă a comer­ţului electronic afectează puternic zonele de comerţ, în schimb facilitează dez­voltarea spaţiilor logistice. Construc­ţiile de birouri moderne şi cele rezidenţiale s-ar putea să crească şi anul acesta, dar creşterea va fi prezentă numai în zonele bune“, spune Anca Pintea, coordonator al departamentului de vânzări la Kesz România.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO