ZF 24

De ce dăm Like?

De ce dăm Like?

Autor: Mădălina Drăgoi

23.12.2014, 16:34 621

Un LIKE la momentul potrivit, face ziua mai frumoasă. Mai multe LIKE-uri cresc încrederea în sine, ne fac să strălucim, să ne credem mai frumoşi, mai deştepţi, mai puternici.

Sau din contră, lipsa LIKE-ului de la persoana pe care o vrem în viaţa noastră poate provoca adevărate furtuni emoţionale.

Ce facem însă când multe dintre LIKE-uri sunt “false”? Oare acordăm o importanţă mult prea mare unui simplu click? Cât de sincere sunt Like-urile? Mai putem trăi fără ele? De ce avem nevoie de Like-uri?

“Mă simt deprimată. Ce pot face să ies rapid din stare? Postez repede o fotografie pe FB. Una în care starea mea de spirit este diametral opusă cu ceea ce simt acum. Sunt frumoasă, sexy, expir şi inspir succes. Şi independentă. Da, sunt/par mai slabă.  Apăs butonul magic: “Post”.

Aştept steluţele, adică Like-urile. Hai că au început să apară. Nu doar steluţe: artificii. 1 Like pe minut. Bun! Ia să vedem cine a dat? 

Citiţi articolul integral pe www.csid.ro

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO