ZF 24

Deutsche Telekom îşi face din nou simţită prezenţa la Cosmote

Deutsche Telekom îşi face din nou simţită prezenţa...

Autor: Adrian Seceleanu

22.01.2014, 00:04 1473
Clienţii cu abonament sau cartele pre­plătite ai Cosmote România care deţin un smartphone cu sistemul de operare Google Android vor putea utiliza fără costuri timp de şase luni versiunea premium a aplicaţiei de luat notiţe Evernote, oferta fiind posibilă în condiţiile în care gigantul german Deuts­che Telekom, acţionar majoritar indirect al Cosmote, a semnat cu compania americană un acord valabil în mai multe ţări.
 
„Clienţii DT care îl activează începând de astăzi până pe 2 octombrie 2014 pot beneficia timp de 6 luni de acces la Evernote Premium, prin descărcarea din magazinele online de aplicaţii sau prin achiziţionarea unui dispozitiv Android nou cu aplicaţia deja preinstalată. Parteneriatul se traduce la nivel local prin faptul că, începând de astăzi, clienţii Cosmote cu abonament sau cartele prepaid şi cu terminale Android vor beneficia gratuit de funcţionalităţile Premium ale aplicaţiei Evernote, timp de 6 luni“, potrivit reprezentanţilor Cosmote.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO