ZF 24

Documentele privind suspendarea lui Traian Basescu au fost depuse la CC

20.04.2007, 10:19 16

Documentele privind suspendarea din functie a presedintelui Traian Basescu au fost depuse, astazidimineata, la Curtea Constitutionala, cu numarul de inregistrare 3762/20.04.20004.

Parlamentul a aprobat, ieri, 322 de voturi pentru, hotararea de suspendare din functie a presedintelui Traian Basescu.

Decizia a fost publicata, ieri dupa-amiaza, in Monitorul Oficial, insa nu a putut fi depusa la Curtea Constitutionala, conform procedurii, pentru ca angajatii Curtii isi terminasera programul de lucru.

De altfel, conform afirmatiilor presedintelui Senatului, Nicolae Vacaroiu, documentatia nu a putut fi depusa nici la registratura Administratiei Prezidentiale, din aceleasi motive.

Presedintele Curtii Constitutionale, Ioan Vida a afirmat, joi, la Antena 3, ca institutia pe care o conduce va dezbate, vineri, Hotararea de suspendare a presedintelui Basescu, daca aceasta va fi primita de la Parlament.

Presedintele Curtii Constitutionale a declarat, intr-o interventie telefonica, ca nu poate estima insa in ce masura Curtea va reusi sa termine analizarea actelor, intrucat nu cunoaste care este volumul de munca pe care il implica. Mediafax

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO