ZF 24

Dupa ce va castiga cel putin 400 milioane de dolari, Murdoch vrea o continuare a Avatar

Murdoch vrea o continuare a Avatar
03.02.2010, 11:08 20

Fanii blockbusterului Avatar al lui James Cameron se intreabacand va veni continuarea. Rupert Murdoch, directorul executiv alNews Corp., a carui companie detine 20th Century Fox,distribuitorul peliculei, a anuntat ca este aproape sigur ca vaexista o continuare, insa fanii nu trebuie sa se astepte la unaprea curand.

"Este inca foarte devreme sa vorbim de o continuare. Jim areidei pentru una. Nu am ajuns la nici un acord cu el in ceea cepriveste bugetul sau momentul in care sa apara. In conditiile incare vorbim de James Cameron nu m-as astepta la o continuare preacurand", a spus Murdoch. "Vom incerca sa facem una", a adaugatel.

Directorul Operational, Chase Carey a spus ca povestea 3 D, carea obtinut din vanzarea de bilete la nivel mondial de peste 2 mld.dolari, inca are succes in cinematografe.

Despre film, Murdoch a spus ca urmeaza a fi lansat pe DVD incurand, insa va continua sa ruleze si in cinematografe pentru caare succes, obtinand 125 mil. dolari intr-un weekend. El a mai spusca si daca se vor obtine 100 mld. dolari pe weekend filmul vacontinua sa ruleze.

Oscar2010: castigatori asteptati, premiere absolute

Filmul lui James Cameron concureaza la Oscar cu 9 nominalizari,inclusiv cele mai dorite premii: cel pentru "Cel mai bun film" si"Cel mai bun regizor", conform Gandul. Despre candidatii la Oscar cititi maimulte pe www.gandul.info.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO