ZF 24

Fabrica Policolor din Militari a continuat să funcţioneze pe timpul pandemiei. „Măsurile de protecţie au vizat o echipă de aproape 300 de angajaţi, dintre care aproximativ 100 direct implicaţi în activităţile de producţie, cercetare şi logistică“

Fabrica Policolor din Militari a continuat să...

Autor: Alina-Elena Vasiliu

08.06.2020, 18:40 232

♦ În 2019, acţionarii Policolor au finalizat construcţia fabricii de lacuri şi vopsele pe care au ridicat-o în zona Militari din Bucureşti.

Producătorul de vopsele pentru construcţii Policolor-Orgachim, deţinut de două fonduri de investiţii, şi-a continuat activitatea în ritm normal în ultimele două luni şi jumătate de la instalarea pandemiei. De anul trecut, producţia s-a mutat într-o fabrică nouă, în zona de vest a Capitalei.

„Odată ce am luat măsurile care ne-au permis să asigurăm protecţia tuturor angajaţilor, prioritatea noastră s-a direc­ţionat spre asigurarea producţiei la capa­citate normală de lucru. Noua fabrică, de pe bdul. Timişoara (din Bucureşti – n. red.), practic cea mai mare investiţie a Policolor din ultimii ani, în valoare de 4,3 milioane de euro, funcţionează fără întreruperi şi am reuşit să păstrăm această continuitate prin stabilirea atentă a planului de producţie şi a schimburilor“, spun reprezentanţii Policolor.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO