ZF 24

Firmele se indreapta inspre persoanele de peste 40 de ani pentru ca sunt mai loiali

12.08.2007, 14:42 19

Reprezentantii companiilor de recrutare spun ca a crescut cererea pentru persoane de peste 40 de ani, atitudinea companiilor schimbandu-se odata cu accentuarea crizei de oameni pe piata muncii dar si datorita faptului ca tinerii au pretentii foarte ridicate in ceea ce priveste pachetul salarial raportat la experienta pe care o au.
"Tinerii nu sunt prea loiali, pleaca imediat daca li se ofera un salariu mai mare, nu au initiativa, cred ca sunt prea buni si ca totul li se cuvine.. Cei de peste 40 de ani gandesc pe termen lung si sunt mai orientati catre obiectivele afacerii si profit", considera Daniela Necefor, managing partner la firma de recrutare si consultanta Total Business Solutions.
Cititi pe www.businessmagazin.ro ce aratau rezultatele unei anchete realizate de Manpower in 2003, in legatura cu factorii care duc la accentuarea crizei de oameni pe piata fortei de munca.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO