ZF 24

Francezii prezinta Renault Kanjara - SUV-ul Dacia sub emblema Renault - GALERIE FOTO

Francezii prezinta Renault Kanjara - SUV-ul Dacia sub emblema Renault
11.08.2009, 12:22 69

Francezii de la autosblog.fr prezinta in premiera imagini generate pe calculator cu un posibil viitor model Renault Kanjara, care preia platforma de la SUV-ul Dacia si care este foarte posibil sa fie comercializat pe piete precum Rusia, Brazilia si Argentina.

Imaginile generate au ca baza de pornire primele imagini cu viitorul model al constructorului autohton care va fi prezentat in cadrul Salonului Auto de la Geneva, din primavara anului viitor.

Spre deosebire de primele imagini, cele din Franta amintesc mai mult de o asemanare cu Renault Koleos, primul SUV sub emblema constructorului francez, iar spatele aminteste de cel al lui Nissan Pathfinder.

Potrivit declaratiilor anterioare ale lui Francois Fourmont, viitorul SUV Dacia va fi lansat pe piata locala in prima parte a anului viitor si va fi disponibil in doua versiuni, cu tractiune integrala, respectiv tractiune fata.

In ceea priveste motorizarile noul Kanjara va fi disponibil cu doua motoare pe benzina, de 1,6 litri 110 CP si 2,0 litri 140 CP si doua dieseluri, de 1,9 litri dCi 130 CP si 1,6 litri dCi de 110 CP.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO