ZF 24

Julien Ducarroz este promovat din nou la nivel internaţional de Orange, după ce a condus afacerile din Republica Moldova. El va prelua conducerea operaţiunilor din Polonia, în locul lui Jean-Francois Fallacher, fostul lui şef din România

Julien Ducarroz este promovat din nou la nivel...

Autor: Alex Ciutacu

09.09.2020, 14:06 879

Elveţianul Julien Ducarroz a fost numit la conducerea operaţiunilor Orange din Polonia, după ce a fost CEO al Orange în Republica Moldova.

Până acum, la conducerea operaţiunilor din Polonia s-a aflat Jean-Francois Fallacher, cel care a condus operaţiunile Orange în România în perioada 2011-2016 şi i-a fost şef lui Ducarroz.

Astfel, Jean-Francois Fallacher continuă să fie promovat la nivel internaţional şi a ajuns şef al Orange Spania, odată cu trecerea promovarea lui Ducarroz la conducerea operaţiunilor din Polonia.

Ducarroz a ajuns în România la finalul anului 2007 pe funcţia de director de strategie.

Julien Ducarroz este căsătorit cu românca Monica Munteanu, care activează ca marketing şi PR pentru o companie de comunicare şi evenimente.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO