ZF 24

Lecţia lui Sporiş după 17 ani de banking: Ca să fii promovabil trebuie să-ţi creezi succesori

Cristian Sporiş, vicepreşedinte executiv pe divizia corporaţii a Raiffeisen Bank
O funcţie în administraţie îţi dă ocazia să vezi şi de cealaltă parte a mesei care sunt restricţiile şi temerile. Poţi să înţelegi mai uşor gândirea, motivaţiile, mecanismul de decizie, restricţiile mediului politic.

Cristian Sporiş, vicepreşedinte executiv pe divizia corporaţii a Raiffeisen Bank O funcţie în administraţie îţi dă ocazia să vezi şi de cealaltă parte a mesei care sunt restricţiile şi temerile. Poţi să înţelegi mai uşor gândirea, motivaţiile, mecanismul de decizie, restricţiile mediului politic.

Autor: Razvan Voican

04.11.2013, 00:06 740
Perioada de şase luni petrecută anul trecut la Ministerul Finanţelor în funcţia de secretar de stat respon­sabil cu managementul datoriei publice a repre­zentat „o experienţă profesională şi de viaţă” pentru bancherul Cristian Sporiş, 37 de ani, care spune că acum poate aprecia şi mai mult mediul privat în care a revenit.
 
„În privat singurul lucru pentru care eşti evaluat este performanţa profesională. În mediul public sunt multe alte «interferenţe» cu care nu eram obişnuit. Revenirea la criteriile strict profesionale din privat mi-a dat o motivaţie foarte mare.”
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO