ZF 24

Ministerul Turismului: Am cheltuit 8,4 mil. euro in primele sase luni

16.07.2009, 18:57 19

Ministerul Turismului a cheltuit in primul semestru aproape 10% din bugetul alocat de 84 de milioane de euro (352 mil. ron) pe actiuni de promovare si dezvoltare infrastructura turistica, potrivit unor reprezentanti din minister, care au prezentat azi bilantul pe primele sase luni. Insa cifra nu este insa una sigura, avand in vedere ca reprezentantii din ministerul turismului, alaturi de Elena Udrea, nu s-au pus de acord asupra unei cifre corecte.

“Aproape 3 milioane de euro s-au dus pe actiuni de promovare in timp ce restul pe proiecte de infrastructura turistica”, a declarat Elena Udrea, ministrul turismului.

Potrivit ei, Romania a fost promovata in primele sase luni ale anului la 43 de targuri internationale. In aceasta perioada Udrea a avut 12 deplasari externe in Rusia, Germania, Spania, Franta, Israel, Grecia, Emiratele Arabe Unite.

Intrebata cum se vad rezultatele acestor actiuni in turismul romanesc, Udrea a spus ca nu s-a facut o masurare a efectelor actiunilor demarate, dar ca acestea se vor vedea pe termen lung.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO