ZF 24

Numarul de clienti ai Cosmote a depasit 15,5 mil. in 2007, in 5 state din Europa de Sud-Est

12.02.2008, 21:42 23

Numarul de clienti ai operatorului elen de telefonie mobila Cosmote Mobile Telecommunications a depasit 15,5 milioane de persoane la sfarsitul anului 2007, in cele cinci state din Europa de Sud-Est unde desfasoara operatiuni, potrivit unui comunicat al companiei publicat pe site-ul bursei din Atena.

Cosmote, detinuta in proportie de 98,6% de grupul elen OTE, principalul actionar al operatorului roman Romtelecom, a anuntat ca obiectivul de a ajunge la peste 15 milioane de clienti a fost realizat inainte de termenul stabilit initial pentru 2009.

In numai doi ani si jumatate de la extinderea agresiva a Cosmote in trei noi state din sud-estul Europei, compania a reusit sa atraga unu din fiecare trei clienti de pe pietele de telefonie mobila unde este prezenta.

Anuntul referitor la depasirea pragului de 15 milioane de clienti a fost facut de directorul general adjunct al Cosmote, Michael Tsamaz, la o adunare anuala a angajatilor, care a marcat si aniversarea a zece ani de la lansarea operatiunilor comerciale ale companiei.

Mai multe stiri pe www.mediafax.ro

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO