ZF 24

Politia a identificat patru persoane implicate in incidentele de la Dinamo - Slovan Liberec

Politia a identificat patru persoane implicate in incidentele de la Dinamo - Slovan Liberec

Foto: Prosport

21.08.2009, 09:40 39

Patru persoane au fost identificate de Politie ca fiind implicate in incidentele ce au avut loc, joi seara, pe stadionul Dinamo, la meciul cu Slovan Liberec, alti huligani urmand sa fie identificati dupa vizionarea casetelor cu inregistrari, conform Mediafax.

Potrivit purtatorul de cuvant al Politiei Capitalei, comisarul Christian Ciocan, unei persoane i s-a intocmit dosar penal pentru detinere de material pirotehnic, altor doua li s-au impus interdictii de a mai intra pe stadion, iar cea de a patra a fost prinsa in timp ce arunca cu pietre din strada.

Cele doua persoane carora li s-a impus interdictii fac parte din grupul care a distrus gardul de pe stadionul Dinamo. Una are interdictie pentru 6 luni, iar cea de a doua pentru 2 ani.

Meciul Dinamo - Slovan Liberec, de joi seara, din prima mansa a play-off-ului Ligii Europa, a fost intrerupt in minutul 88, dupa ce suporterii de la Peluza Catalin Haldan au patruns pe pista de atletism din jurul terenului. Mai multe despre incidentele care au avut loc la meciul Dinamo - Slovan Liberec cititi pe www.prosport.ro.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO