ZF 24

Proprietarii mallului Grand Arena din sudul Bucurestiului au reziliat contractul de administrare cu francezii de la Cegis

09.09.2009, 10:54 138

Compania cu actionariat francez Euroinvest Intermed,proprietarul centrului comercial Grand Arena din cartierul Bercenidin Capitala, a renuntat la contractul de administrare aproiectului cu firma Cegis, ca urmare a rezultatelor sub asteptariale proiectului inaugurat in luna martie a acestui an.

"Motivele care au stat la baza acestei decizii sunt intemeiatestrict pe relatia contractuala dintre cele doua societati, relatiecare nu a reusit sa se transforme intr-una care sa garantezesuccesul Centrului Comercial Grand Arena", au motivatreprezentantii Grand Arena.

Proiectul are o suprafata inchiriabila de 50.000 de metripatrati, dar numeroase spatii sunt inca goale. Printre cei maiimportanti chiriasi se numara un hipermarket Carrefour si unmagazin Deichmann.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO