ZF 24

PSA Peugeot Citroen ar putea desfiinta 10.000 de locuri de munca din Europa

22.04.2007, 14:26 13

Grupul francez PSA Peugeot Citroen ar putea disponibiliza pana la 10.000 de angajati din Franta si alte state europene, potrivit presei franceze, desi constructorul auto a refuzat sa confirme informatiile, transmite Reuters.
Revista financiara lunara Capital a publicat, pe pagina de Internet, un articol potrivit caruia directorul general al grupului francez, Christian Streiff, a amanat prezentarea planului de restructurare pana dupa incheierea celui de-al doilea tur al alegerilor prezindentiale din Franta, care va avea loc pe 6 mai. Capital nu a dezvaluit sursele informatiilor.
Planul de reorganizare a companiei "este vital pentru Peugeot", ar fi spus Streiff, care intentiona sa faca un anunt in acest sens inainte de debutul campaniei electorale.
"Nu pot confirma aceste informatii, nu am programat nicio restructurare", a declarat purtatorul de cuvant al Peugeot, Hugues Dufour. Mediafax

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO