ZF 24

Salutare, fraierilor. Va multumesc ca m-ati imbogatit, idiotilor

Salutare, fraierilor. Va multumesc ca m-ati imbogatit idiotilor
21.10.2008, 15:15 22

Acestea sunt cuvintele cu care presedintele unui important fond de investitii american a incheiat o scrisoare prin care anunta ca a parasit industria.

Andrew Lahde a dorit astfel sa multumeasca competitorilor sai, pe care ii numeste idioti privilegiati, si traderilor stupizi care l-au imbogatit, scrie ziarul The Guardian.

Lahde Capital Management, compania de 80 milioane de dolari a lui Andrew Lahde a obtinut profituri uriase anul trecut dupa ce a pariat ca piata subprime va pica.

Ieri, presedintele fondului, in varsa de 37 de ani a declarat clientilor sai ca uraste aceasta industrie, singurul motiv pentru care a ramas fiind acela de a castiga bani. Urmand sa se ingrijeasca de sanatatea sa, acesta a dorit sa anunte ca nu va duce in nici un fel dorul lumii finantelor.

Potrivit The Guardian, firma Lahde Capital Management din Los Angeles, a obtinut in 2007 un randament de 866% dupa ce a pariat ca piata subprime va pica, devenind astfel unul dintre cele mai performante fonduri de investitii din toate timpurile.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO