ZF 24

Tarom vinde bilete la 9 euro catre Lyon si Zurich. Pretul cu taxe depaseste 100 euro

Tarom vinde bilete la 9 euro catre Lyon si Zurich. Pretul cu taxe depaseste 100 euro
27.10.2009, 14:18 70

Compania aeriana de stat Tarom vinde 800 de bilete la pretul de9 euro, fara taxele de aeroport incluse, potrivit reprezentantilorcompaniei. "Incepand de astazi si pana pe 13 decembrie 2009 suntpuse in vanzare bilete dus-intors la tariful de 9 euro (n.r. - lacare se vor adauga taxele de aeroport) catre 14 destinatii externeoperate cu avioane proprii in cadrul unei promotii". Pe parcursulderularii promotiei, destinatiile se vor schimba, de la o saptamanala alta. Numarul biletelor disponibile in cadrul acestei promotiivariaza in functie de locurile disponibile si incarcatura curselor.Promotia "Maratonul de iarna" se aplica doar pentru zborurile cuplecare din Bucuresti, biletele dus-intors avand o perioada desedere de minim 3 zile si maxim 14 zile.

"Promotia incepe cu rutele Bucuresti- Lyon si Bucuresti-Zurichiar biletele dus- intors vor putea fi cumparate pana pe data de 8noiembrie 2009 si sunt valabile pentru calatorie (plecare dinBucuresti) in saptamana 2- 8 noiembrie". Astfel, pretul biletelorcu taxele de aeroport incluse este de 108 euro pe ruta Bucuresti-Zurich si de 114 euro pe ruta Bucuresti-Lyon. Tarom opereaza peruta Bucuresti- Lyon patru zboruri directe pe saptamana, in zilelede luni, miercuri, vineri si duminica iar pe ruta Bucuresti -Zurichsunt operate sase zboruri pe saptamana, in zilele de luni, marti,miercuri, vineri, sambata si duminica.

La companii din segmentul low-cost, care opereaza pe aceastadestinatie, un bilet ajunge in medie sa coste 200-225 euro, cutaxele de aeroport incluse.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO