ZF 24

UPC confirma: si-a recrutat manager de la Coca Cola

23.02.2010, 11:53 24

UPC, numarul doi pe piata locala de cablu TV, a anuntat caDragos Militaru - fost manager in cadrul Coca Cola, a preluat pedata de 23 februarie functia de director comercial mass market incadrul companiei. Compania confirm astfel informatiile publicate inpremiera de Ziarul Financiar in editia din 4 februarie.

"Incepand cu data de 23 februarie 2010, Dragos Militaru este noulDirector Comercial Mass Market al UPC Romania. Cu o impresionantacariera, inclusiv internationala, in domeniile marketing sioperatiuni, el a venit de la The Coca Cola Company, unde, inultimii trei ani, a detinut diferite functii de management, de laMarket Manager pentru Romania si Moldova, la Director de Operatiunipentru pietele Europei de Sud-Est ale companiei, coordonand intotal 7.000 de angajati din 7 tari", au spus oficialii UPC.

"Cariera lui Dragos s-a consolidat alaturi de Coca Cola HBC, apoiThe Coca Cola Company, unde a ocupat pozitii de management pediverse segmente de piata cum ar fi dezvoltarea de noi produse(lansarea Burn, Cappy, si integrarea apelor minerale Dorna),proiecte comerciale strategice, dezvoltarea noilor oportunitati deafaceri. Inainte de a se alatura echipei UPC, Dragos a ocupatpozitia de Director de Operatiuni pentru pietele Europei de Sud-Estale The Coca Cola Company", au spus reprezentantii companiei.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO