ZF 24

Videanu o apara pe Udrea: Cum sa faci turism daca nu ai marketing adecvat?

16.08.2009, 16:43 14

Prim-vicepresedintele PDL Adriean Videanu a declarat, duminica, intr-o conferinta de presa, ca nu toate cheltuielile facute de ministerele Tineretului si Turismului sunt "festiviste", cum s-a exprimat Theodor Stolojan, apreciind ca turismul are nevoie de un marketing adecvat care, insa, costa, informeaza Mediafax.

Intrebat cum comenteaza afirmaţia prim-vicepresedintelui PDL Theodor Stolojan potrivit careia, discutand de solidaritate in criza, nu poti vedea cum se fac cheltuieli mari pe aiureli festiviste, Videanu a aratat ca lucrurile trebuie disociate.

"Haideti sa disociem lucrurile. Nu cred ca toate cheltuielile de acest gen pot fi calificate ca aiureli festiviste. Nu vreau sa iau apararea nimanui. Am sa ma refer la un singur lucru: cum poti sa promovezi Turismul, cum poti sa promovezi Romania daca nu creezi evenimente?", a spus Videanu.

El a dat exemplul Formulei 3, care nu va mai fi organizata la Bucuresti, ci la Budapesta, precizand ca, in primul an de organizare, circa 400 de milioane de persoane din toata lumea au vazut Bucurestiul si Palatul Parlamentului, iar in al doilea an numarul acestora a crescut la peste 800 de milioane.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO