ZF 24

Vodafone trimite o româncă de 34 de ani la Londra pentru a coordona managementul talentelor din grupul britanic

Vodafone trimite o româncă de 34 de ani la Londra...

Autor: Adelina Mihai

09.01.2014, 00:08 1923
Veronica Brejan, 34 de ani, un executiv care lucrează de trei ani în cadrul Vodafone Ro­mânia, unde în ultimul an s-a ocupat de divizia de management al talentelor, a fost promovată la sediul central al Vodafone din Londra. Ea va coordona echipa de management al talentelor şi al performanţei pentru angajaţii din tot grupul britanic.
 
 
„Veronica Brejan s-a alăturat echipei internaţionale Vodafone la 1 ianuarie şi  a preluat rolul Group Head of Talent and Perfor­mance. Compania a decis să îi ofere Veroni­căi o experienţă internaţională, ca parte a planului ei de dezvoltare. Pentru următorii 2 ani, ea va coordona diverse proiecte interna­ţio­nale care îi vor oferi perspective globale, expunere la un mediu multicultural şi oportunitatea de a coordona proiecte internaţionale“, au spus reprezentanţii Vodafone Ro­mâ­nia.
 
Deocamdată, Brejan deţine noua pozi­ţie pentru un mandat de şase luni. Brejan lucrează din 2011 în cadrul operatorului de telecom Vodafone, unde prima poziţie deţinută a fost cea de senior HR business partner pe divizia de tehnologie. După un an, a preluat şi zonele de managementul talentelor, recru­tare, training, cultură, comunicare internă şi managementul performanţei. În 2013, pentru o perioadă de trei luni, ea a avut  interimatul funcţiei de director de resurse umane.
 
Înainte de Vodafone, a lucrat timp de un an în cadrul firmei de audit şi consultanţă fiscală KPMG România, unde oferea consultanţă tot în domeniul resurselor umane clienţilor companiei. În perioada 2005 - 2008, a lucrat în departamentul de HR al gigantului în agrobusiness Cargill România şi Bulgaria, unde a avut rol de coordonare în dezvoltare organizaţională şi recrutare. Ea şi-a început cariera în HR în cadrul companiei cu activităţi în domeniul energetic Alstom Power România, unde a fost coordonator al programelor de training şi dezvoltare a angajaţilor. Absolventă a Facultăţii de drept din cadrul Universităţii Transil­vania din Braşov (2002), Veronica Brejan a urmat şi cursurile unui program de masterat în comunicare de afaceri şi limbi străine în cadrul Academiei de Studii Economice din Bucureşti (2005). În 2012, ea a absolvit şi cursurile programului de Executive MBA oferit pe plan local de olandezii de la Maastricht School of Management.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO