ZF Live

Cartierele din Bucureşti unde One United vrea să construiască trei noi proiecte imobiliare cu 1.000 de apartamente premium ”accesibile la preţ”

Victor Căpitanu, co-CEO şi cofondator al One United Properties: Genul acesta de dezvoltări o să crească baza de clienţi şi o să crească cifra de afaceri şi profitabilitatea companiei.

Victor Căpitanu, co-CEO şi cofondator al One United Properties: Genul acesta de dezvoltări o să crească baza de clienţi şi o să crească cifra de afaceri şi profitabilitatea companiei.

Autor: Bogdan Alecu

19.05.2024, 20:05 16233

♦ One United mizează pe achiziţia de terenuri ale fostelor platforme industriale din Bucureşti, pentru a creşte stocul de apartamente livrate ♦ Pariul cel mare acum este ROCAR, unde va dezvolta 5.000 de apartamente pe 21 de hectare ♦ Miza? Terenul este la 15 minute de Piaţa Unirii ♦ La fel, One Cotroceni Park a fost dezvoltat pe fosta platformă Ventilatorul aflată în proximitatea Pieţei Victoriei.

Piaţa Victoriei, Floreasca-Barbu Vărărescu, acum Piaţa Unirii, reprezintă polii de interes în proximitatea cărora One United dezvoltă sau vrea să dezvolte proiecte rezidenţiale sau mixte, astfel încât să aibă acces rapid către zone cu densitate mare.

„De ce am cumpărat ROCAR? E o întrebare foarte bună şi vreau să explic. Brandul nostru este un brand aspi­raţional, poziţionat foarte sus, noi în fiecare an am încercat să facem un produs mai accesibil, construind cartie­re mai mari. Deci dacă te uiţi, am construit One Cotroceni Park, care se vinde, nu ştiu, 2.000-2.200 de euro pe metru, o mie de unităţi. Acum avem în dezvoltare One Lake District, construim 2.000 de unităţi, vindem undeva 1.600-1.800 de euro pe metru. Şi la fel vrem să dezvoltăm fosta platformă ROCAR, unde vrem să facem 5.000 de apartamente, mult mai accesibile. Dar locaţia este la doar 15 minute de mers cu maşina până la Piaţa Unirii. Locaţia este foarte, foarte bună, are metrou foarte aproape. Ai parcurile Tineretului, Carol, e o zonă foarte bună, cu mare potenţial şi vrem să vindem la acelaşi preţ la care se vând aparta­mentele vechi“, a spus Victor Căpitanu, co-CEO şi cofondator al One United Properties în cadrul emisiunii ZF Live.

One Lake District este dezvoltat în proximitatea autostrăzii Bucureşti-Ploieşti şi care permite conexiunea directă cu zona de birouri din Dimitrie Pompeiu, Floreasca şi Barbu Văcărescu, iar One Cotroceni Park alături de viitorul One Cotroceni Towers este atât aproape de Piaţa Victoriei, cât şi de Piaţa Unirii.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

ZF Live
Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO