ZF Live

Ce aplicaţii pentru calculatoare caută utilizatorii în prezent comparativ cu perioada anilor 2000? VIDEO

01.11.2014, 16:34 221

Lucian Todea, sibianul care deţine ITNT, cea mai dinamică firmă de IT, consideră că experienţa de zece ani pe această piaţă şi schimbarea modelului de business au fost principalii factori care au contribuit la creşterea numărului de utilizatori ai platformei şi totodată la majorarea cifrei de afaceri cu 15-20% în perioada 2012-2014.

În prezent, platforma dezvoltată de antreprenorul sibian numără circa 15 milioane de accesări pe lună, conform estimărilor companiei, dintre care mai puţin de 1% provin din România şi peste 35% din SUA.

De-a lungul timpului au existat schimbări semnificative în tipul aplicaţiilor căutate de utilizatori, trecere care este în linie şi cu modificările tehnologice. Dacă în trecut vizitatorii erau interesaţi de aplicaţii pentru scrierea de CD-uri şi DVD-uri, în prezent se caută din ce în ce mai mult soluţii de securitate şi de back-up, a spus Todea, invitat la emisiunea ZF Live.

Urmăriţi emisiunea ZF Live de vineri, 31 octombrie, cu Lucian Todea, fondatorul Soft32.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

ZF Live
AFACERI DE LA ZERO