ZF Live

VIDEO ZF Live. Un agent din domeniu leasingului financiar şi-a deschis propria afacere şi a devenit “pompier de business”. Urmăriţi înregistrarea emisiunii ZF Live de miercuri, 3 septembrie cu Lucian Vînătoriu

03.09.2014, 13:19 340

Lucian Vînătoriu, un agent din domeniu leasingului financiar, a pus pe picioare Hostile Context Management, o companie care oferă consultanţă firmelor cu probleme de insolvenţă, devenind astfel “pompier de business”.

“Clienţii apelează la noi pentru a primi o părere obiectivă. Compania noastră oferă un audit al vulnerabilităţilor, identifică principalele zone de risc şi oferă soluţii bazate pe informaţiile colectate. La cererea clientului, oferim şi modalităţi de implementare”, a declarat Vînătoriu la ZF Live.

El consideră că principala problemă a antreprenorilor români este că sunt “siguri de sine” şi nu au îndoieli asupra deciziilor luate. “Am avut clienţi care ne-au chemat să diagnosticăm, însă au refuzat soluţiile propuse de noi din cauza acestei culturi des întâlnite în rândul antreprenorilor români – îmi pot gestiona problemele şi singur”. 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

ZF Live
Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO