ZF Live

VIDEO ZF Live. Eugen Teodorovici, ministrul fondurilor europene: susţin cu încăpăţânare că este posibil să avem 50% rata de absorbţie până la sfârşitul lui 2013. Urmăriţi înregistrarea emisiunii de luni, 24 iunie

Autor: Sorin Pâslaru, Octavian Calei

24.06.2013, 12:19 325

La finalul lui 2013, susţin cu încăpăţânare că este posibil să avem 50% la nivel de cereri de rambursare, a spus Eugen Teodorovici, ministrul fondurilor europene, prezent la emisiunea de business ZF Live, transmisă de luni până vineri de la ora 10:00 pe live.zf.ro.

„În primele 5 luni din 2013, nu s-a văzut o creştere a gradului de absorbţie pentru că atunci au fost luate o serie de măsuri ale căror efecte nu se pot simţi imediat – acel mecanism de decontare pentru primării, un sistem care schimbă complet abordarea. Acest mecanism va fi extins chiar şi pentru cei privaţi”, a spus Teodorovici.

Ministrul fondurilor europene speră că odată cu deblocarea Programelor Operaţionale de Transporturi şi Competitivitate, gradul de absorbţie la finalul lunii iulie să ajungă la 21% prin cereri de rambursare.

Urmăriţi şi alte subiecte pe live.zf.ro

 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

ZF Live
AFACERI DE LA ZERO