ZF Live

VIDEO ZF Live. “Pentru investitorii străini forţa de muncă din România este productivă, calificată şi ieftină”. Urmăriţi înregistrarea emisiunii ZF Live de vineri, 24 ianuarie, cu Marian Orzu, CBRE România

Autor: Cătălina Butan

24.01.2014, 14:59 384

Urmăriţi înregistrarea emisiunii de vineri, 24 ianuarie, cu Marian Orzu, şeful departamentului industrial de la compania imobiliară CBRE România.

Industria componentelor auto şi cea textilă sunt cele mai atractive sectoare pentru investitorii străini care mizează pe forţa de muncă productivă, calificată şi ieftină din România, a spus la ZF Live, Marian Orzu, directorul departamentului industrial de la compania imobiliară CBRE România.

Cele mai multe investiţii industriale străine anul trecut au fost în domeniul componentelor auto. “În continuare vestul şi centrul României este lider din acest punct de vedere. Pe linia Timişoara- Arad-Oradea se poziţionează foarte mulţi dintre furnizorii din industria auto, pentru că se foloseşte pentru export infrastructura Ungariei dar şi pentru că cele mai multe investiţii în infrastructură s-au făcut în această zonă”, a spus Orzu în emisiunea ZF Live de vineri, 24 ianuarie. 

 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

ZF Live
AFACERI DE LA ZERO