ZF Live

VIDEO ZF Live. Ray Maiorescu, directorul general al Christian Tour: Piaţa de turism merge bine, peste aşteptări. Urmăriţi înregistrarea emisiunii de joi, 20 iunie

Autor: Octavian Calei

20.06.2013, 13:25 1087

Piaţa de turism evoluează peste aşteptări, e de părere Ray Maiorescu, directorul general al Christian Tour, prezent la emisiunea de business ZF Live de joi, 20 iunie, transmisă de luni până vineri de la ora 10:00 pe live.zf.ro.

„Cererea pentru Grecia a crescut la nivelul României, cu 20% iar la nivel european cu 30-35% pe aceeaşi perioadă a anului. Pachetele sunt mai ieftine, nu mai sunt tensiunile economice şi protestele de stradă care erau în Grecia, în Europa s-au dezvoltat foarte mult companiile low cost care au zboruri regulate către Grecia, iar hotelierii vând direct, şi prin alte canale, nu doar prin tour operatori”, a spus Maiorescu.

Christian Tour a închis anul trecut cu o cifra de afaceri de 37 mil. euro şi 800.000 euro profit anul trecut.

Agenţia de turism a trimis într-un an de zile 120.000 de turişti în străinătate, circa 20% din piaţă, estimează directorul general al Christian Tour.

Urmăriţi şi alte subiecte pe live.zf.ro

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

ZF Live
Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO