ZF Live

VIDEO ZF Live. Schimbările economice se reflectă imediat în activitatea unei firme de curierat. Urmăriţi emisiunea ZF Live de vineri, 12 septembrie, cu Alin Gherman, DPD

12.09.2014, 13:11 168

Urmăriţi emisiunea ZF Live de vineri, 12 septembrie, cu Alin Gherman, DPD

Schimbările din economie se reflectă imediat în activitatea oricărei firme de curierat, iar în prezent activitatea companiilor din domeniu înregistrează creşteri datorită avansului din comerţul online, care va continua pe un trend pozitiv şi în perioada următoare, a declarat Alin Gherman, directorul comercial al DPD România, prezent la emisiunea ZF Live.

“Este relativ uşor pentru curieri să identifice segmentele care cresc sau scad. Online-ul beneficiază în ultimii 2-3 ani de creşteri semnficative, însă telecomul şi industria prelucătoare sunt şi ele pe plus”, a spus Gherman.

El consideră că serviciile de curierat din România au beneficiat de o evoluţie semnificativă, în special datorită clienţilor care au cerinţe din ce în ce mai ridicate. “Investim în proiecte adresate clientului clientului nostru. Firmele care apelează la noi pentru a face livrări sunt din ce în ce mai pretenţioase cu privire la serviciile de care beneficiază clientul final. Curierul este imaginea magazinului, motiv pentru care standardele au crescut”.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

ZF Live
AFACERI DE LA ZERO