ZF Live

ZF Live. George Prichici şi George Cherecheş, OPSWAT: „Suntem în căutare de talente. În principal angajăm software developeri pentru a putea aduce mai multe proiecte în Timişoara. O să fim peste 100 de angajaţi în câţiva ani în biroul din Timişoara“

George Prichici, VP of Products, OPSWAT: România are un talent important când vine vorba de securitate cibernetică. Avem oameni tehnici foarte buni, iar noi vrem să creştem investiţia în România, fiindcă avem nevoie de aceşti oameni.

George Prichici, VP of Products, OPSWAT: România are un talent important când vine vorba de securitate cibernetică. Avem oameni tehnici foarte buni, iar noi vrem să creştem investiţia în România, fiindcă avem nevoie de aceşti oameni.

Autor: Alexandra Cepăreanu

14.06.2023, 18:00 267

♦ OPSWAT are 13 birouri la nivel internaţional, iar cel din Timişoara ocupă locul trei după numărul de angajaţi, după cel din Tampa, Florida (locul doi) şi cel din Vietnam (primul loc). ♦ În cadrul companiei lucrau 67 de oameni la finalul anului trecut ♦ OPSWAT România a închis anul 2022 cu afaceri de peste 5 mil. euro, arată datele publice.

OPSWAT, companie de cyber­security cu sediul cen­tral la San Francisco, care oferă soluţii pentru a asi­gura şi gestiona intrastruc­tura IT, securitatea IT, tehnologii care pro­tejează dispozitivele şi fluxul de date digi­tale, prezentă la nivel naţional cu un birou în Timişoara deschis în 2015, se află în cău­tare de specialişti şi are ca obiectiv să atingă pragul de 100 de angajaţi în următorii ani.

„Suntem în căutare de talent în zona de cybersecurity. În principal angajăm software developeri pentru a putea aduce mai multe proiecte în Timişoara. Ne dorim o creştere accelerată în următorii ani şi sperăm să găsim talentul necesar care să ne ajute să ne îndeplinim obiectivele. În biroul din Timişoara o să fim peste 100 de angajaţi în câţiva ani“, a spus George Cherecheş, Sales Engineer Team Lead, OPSWAT, în cadrul emisiunii de business ZF Live.

El a adăugat că biroul din Timişoara, care la finalul anului trecut număra 67 de angajaţi, se află pe locul trei la nivel de grup după numărul de salariaţi.

„Avem un total de 13 birouri la nivel global. Biroul din Timişoara ocupă locul trei după cel din Tampa, Florida - unde se află şi headquarterul (sediul central al) com­paniei OPSWAT - şi Vietnam - care ocupă locul unu, având cel mai mare număr de angajaţi. În biroul de la Timişoara cea mai mare parte a angajaţilor fac research and development (R&D), dezvoltă produ­sele pe care le comercializăm, avem şi echipă de vânzări. Adică avem şi partea de dezvoltare de produs şi marketare“, a punctat George Cherecheş.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

ZF Live
Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO