ZF Live

ZF Live. Virgil Zahan, CEO al Goldring Târgu-Mureş: Se formează o nouă generaţie de antreprenori care vede Bursa ca pe o alternativă de finanţare. Apetitul investitorilor, în creştere, cu 150-200 de conturi deschise lunar la Goldring

Autor: Alexandra Matei

08.03.2021, 08:30 619

Dacă în 2018/2019 Goldring deschidea circa 150-200 de conturi de tranzacţionare pe an, acum acest număr este atins într-o lună, spune Virgil Zahan, CEO al societăţii de intermediere care a adus cele mai multe companii antreprenoriale în 2020 la Bursa de Valori Bucureşti.

Virgil Zahan, director general al Goldring, societate de brokeraj care a adus cele mai multe companii antreprenoriale la bursă în anul 2020, inclusiv Norofert, acţiunea vedetă din anul pandemiei, spune că se formează o nouă generaţie de antreprenori care vede bursa ca pe o alternativă viabilă de finanţare a afacerilor, tendinţă susţinută şi de recenta promovare a pieţei de capital.

De asemenea, observă CEO-ul Goldring, apetitul investitorilor pentru bursa de la Bucureşti este în creştere, astfel că dacă în 2018 sau 2019 Goldring deschidea circa 150-200 de conturi de tranzacţionare pe an, acum acest număr este atins într-o lună pe fondul digita­lizării şi al simplificării procedurii de deschidere a unui cont.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

ZF Live
Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO