ZF Transilvania

Crestere de 40% pentru DePart

02.12.2005, 17:13 34

Compania DePart Software Solutions, specializata in solutii software pentru managementul resurselor umane si salarizare, a inregistrat in primele noua luni ale acestui an o crestere de 35% fata de perioada similara a anului trecut, oficialii companiei estimand o crestere de 40% pentru intreg anul 2005. "Asteptam o continuare a cresterii realizate in ultimii ani si chiar o depasire a acesteia tinand cont de diversificarea paletei de produse si servicii oferite clientilor incepand cu 2006, precum si maturizarii pietei in domeniul managementului resurselor umane", a declarat pentru ZF Transilvania, Liviu H.Petri, general manager al DePart Software Solutions. In acest an, DePart a investit aproximativ 200.000 de euro intr-o noua gama de produse, oficialii companiei anuntand ca investitiile din aceasta suita de aplicatii si servicii vor continua si in 2006.

Potrivit datelor oferite de site-ul Ministerului Finantelor Publice, in 2003, DePart a inregistrat o cifra de afaceri de aproximativ 100.000 de euro, iar in anul urmator aceasta fiind de peste 150.000 euro.

DePart Software Solutions si-a inceput activitate la Cluj-Napoca, in 1996. In 1998, compania si-a deschis o reprezentanta la Bucuresti, firma Work Solutions fiind o companie cu capital integral privat. Serviciile oferite de companie includ consultanta in proiectele de implementare a solutiilor software, consultanta in managementul salarizarii, externalizare partiala sau totala a proceselor specifice managemntului resurselor umane. Proiectele DePart acopera domenii precum cel bancar, retail, productie si distributie. Printre clientii companiei se numara Raiffeisen Bank, UniCredit, Ernst&Young, PriceWaterhouseCoopers, KPMG, Deloitte&Touche, Michelin Romania, Brau Union, Compania Romana de Bere.

laura.laurentiu@zf.ro

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO