Ziarul de Duminică

RECOMANDARI LA TEATRU / Pijamale

RECOMANDARI LA TEATRU / Pijamale
14.04.2009, 14:43 151

Pentru aceasta noua rubrica a Ziarului de duminica, inaugurata saptamana trecuta, asteptam contributia teatrelor interesate, din Bucuresti si din tara. Este vorba de prezentarea pe scurt a spectacolelor ce urmeaza sa se joace, cu informatii despre piesa, actori si regizori. Rugam teatrele interesate sa ne trimita informatiile necesare la adresa stelianturlea@yahoo.com
In acest numar, spectacolul Teatrului Metropolis Pijamale.
 
 
Un spectacol despre eternul razboi al sexelor, despre infidelitati, deceptii, intrigi, cu farse pline de umor, rasturnari de situatie si quiproquo-uri, promisiuni ce nu pot fi tinute, intr-o spumoasa si savuroasa parodie a zilelor noastre.
Dupa un real succes pe Broadway, Pijamale de Mawby Green si Ed Feilbert (dupa farsa Moumou de Jean de Letraz), a fost tradus de Alexandra Ionita pentru Teatrul Metropolis. Scenografia – Bogdan Spataru. Regia – Emanuel Parvu. Cu Adrian Titieni, Monica Davidescu, Anca Sigartau, Silviu Biris, Vlad Jipa, Romeo Pop, Alexandra Velniciuc.
 
„Hitul comicului de bulevard al anilor ‘80, comedia Pijamale de Mawby Green si Ed Feilbert – declara regizorul Emanuel Parvu – este la baza o farsa frantuzeasca de Jean de Letraz, Moumou. Succesul ei este foarte longeviv, piesa jucandu-se ani in sir la New York, Hollywood, Londra si Paris. Un comic spumos, o comedie plina de viata, niste incurcaturi spectaculoase, niste personaje hilare, totul strans intr-un spectacol cu ritm, aceasta este reteta sigura a succesului. Ca de fiecare data, inchei prin a-l cita pe marele Dem Radulescu, «va asteptam in numar cat mai mare!»"
 
 
Fotografiile sunt realizate de Maria Stefanescu

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO