Analiză

Din toamna, noul Renault Symbol

Din toamna, noul Renault Symbol

Noul Symbol, Sedanul de clasa mic al Renault

19.08.2008, 19:23 32

Renault Romania, importatorul constructorului francez pe piata locala, va lansa in toamna acestui an noul Symbol, sedanul de clasa mic al marcii. Cel mai probabil, noul model va fi comercializat incepand cu finele lunii septembrie, cand vor fi comunicate si preturile oficiale.
Lansarea oficiala a noului model pe piata europeana este programata pe 26 august, in cadrul Salonului Auto de la Moscova.
Cu o lungime de 4,26 metri, noul Symbol utilizeaza platforma tehnica a lui Clio II, in timp ce designul partii frontale aminteste de cel al modelului Dacia Sandero.
Gama motorizarilor noului model nu a fost comunicata de catre Renault, dar cel mai probabil aceasta va fi alcatuita din propulsoarele diesel de 1,5 litri dCi de 70 si 85 CP, alaturi de cele pe benzina de 1,4 litri de 75 respectiv 100 CP. Preturile noului model vor fi cel mai probabil similare cu ale actualei generatii, care sunt cuprinse intre 8.649 de euro cu TVA inclusa si 12.250 de euro.
Symbol este cel mai bine vandut model Renault in primele sapte luni, cu 6.570 de unitati.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO