Auto

Bentley pregăteşte un upgrade pentru limuzina Mulsanne. Galerie FOTO

Bentley pregăteşte un upgrade pentru limuzina Mulsanne. Galerie FOTO

Bentley pregăteşte un upgrade pentru limuzina Mulsanne

Autor: Bogdan Alecu

26.01.2013, 10:12 646

Bentley va lansa în cadrul Salonului Auto de la Geneva de la începutul lunii martie o versiune restilizată a limuzinei de lux Mulsanne. Aceasta va îmbunătăţi confortul oferit pasagerilor de pe locurile din spate, oferind inclusiv noi sisteme mutlimedia.

Printre îmbunătăţiri se regăsesc tetierele noi, suport pentru picioare şi perne pentru scaune umplute cu puf de gâscă. Sistemul de entertainment include hotsport WiFi, măsuţe mai mari care includ acum un iPad şi o tastatură wireless pentru fiecare dintre cei doi pasageri, două displayuri de opt inchi integrate în tetiere, DVD-Player, căşti audio wireless şi un sistem audio HiFi. Ocupanţii locurilor din spate dispun şi de noi panouri ale portierelor cu perdele electrice şi în plus, maşina este livrată cu un set de bagaje de şase piese. Preţul noii limuzine nu a fost comunicat, dar cel mai probabil va fi de peste 300.000 de euro.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO