ZF 24

Când ar putea ajunge în România primul automobil electric al BMW - GALERIE FOTO

BMW

BMW

Autor: Bogdan Alecu

29.07.2013, 16:25 26

În 2013 BMW va extinde proiectul automobilelor electrice "i" în cadrul a 500 din cei peste 3.000 de dealeri ai mărcii la nivel mondial, cel mai important factor fiind ca centrul respectiv să fie aproape de o "megametropolă" precum Londra, cu peste opt milioane de locuitori, New York sau Shanghai, oraşe care au şi găzduit lansarea noului BMW i3, considerat a fi o revoluţie a industriei auto mondiale.

"Începând cu anul viitor vom continua expansiunea lui i3 la nivel mondial şi pe pieşe emergente precum Europa de Est sau Rusia", a declarat pentru ZF Ian Robertson, membru în consiliul de administraţie al BMW, responsabil de vânzări şi marketing.

BMW a înregistrat deja întreaga gamă de denumiri din gama "i" de la i1 la i9, ceea ce ar putea însemna ca BMW ar putea pregăti şi o variantă mai mică decât i3.

"Nu putem confirma în acest moment alte proiecte în afară de i3 şi i8 care va fi lansat anul viitor, dar putem spune că va fi o gamă care se va extinde", a spus Robertson. 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO