Auto

CFR Călători va suplimenta numărul vagoanelor pe cele mai solicitate rute de Paşte

CFR Călători va suplimenta numărul vagoanelor pe cele...

Autor: Bianca Ciocotisan, Mediafax

03.04.2018, 14:16 70

Pentru pasagerii care vor călători de la Piteşti către Mănăstirea Curtea de Argeş, în data de 8 aprilie, trenurile vor circula după un nou program, respectiv trenulrile Regio 13231 Piteşti (08.30) - Curtea de Argeş (09.19), Regio 13232 Curtea de Argeş (13.30) - Piteşti (14.19). Acestea vor opri în: Piteşti Nord, C.I.L. h., Bascov Hm, Merişani h. şi Băiculeşti h.

„Recomandăm tuturor pasagerilor planificarea din timp a călătoriei cu trenul. Biletele de tren pot fi achiziţionate cu anticipaţie online pe site-ul CFR Călători, de la automatele XsellKiosk din gări, de la automatele ZebraPay, direct de la casele de bilete din gări şi agenţii de voiaj CFR sau de la distribuitori autorizaţi (agenţii de turism)”, se menţionează în comunicat.

Pentru călătorii care vor să îşi achiziţioneze din timp biletele de călătorie, programul agenţiilor de turism este următorul:
- agenţia de voiaj din Aeroportul Otopeni va fi deschisă în zilele de 6, 7 şi 9 aprilie
- în zilele libere de sărbătoare legală - 6, 8 şi 9 aprilie, vor fi deschise agenţiile de voiaj CFR Călători din Carrefour Colentina şi Titan din Bucureşti, Iulius Mall din Iaşi, conform programului de lucru al centrelor comerciale, restul agenţiilor de voiaj fiind închise.

În perioada 7 - 9 aprilie 2018, când traficul de călători este redus, o serie de trenuri InterRegio precum şi unele trenuri Regio nu vor circula.

„Înainte de călătorie, recomandăm tuturor pasagerilor să se asigure că au achiziţionat bilet pentru evitarea taxării suplimentare în tren şi/sau suportarea costurilor amenzii conform reglementărilor în vigoare. Pentru informaţii actualizate despre circulaţia trenurilor, călătorii sunt rugaţi să consulte pagina de internet a companiei www.cfrcălători.ro, să ne contacteze la numărul de telefon 021/9521 sau să se adreseze personalului nostru din staţii”, se mai precizează în comunicat.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO