Auto

Cum poţi cumpăra la second-hand maşina unui director BMW

Cum poţi cumpăra la second-hand maşina unui director BMW

Autor: Bogdan Alecu

17.06.2011, 11:20 12047
BMW Group România a lansat pe siteul oficial al companieiserviciul BMW Premium Selection care reprezintă comercializarea şipe piaţa locală de maşini second-hand marca BMW şi MINI care aufost conduse de angajaţi ai BMW Group.

În total sunt în ofertă aproape 3.000 de maşini, iar acestea suntprezentate pe siteul oficial al companiei.

Maşinile din "colecţia" Premium Selection vor fi disponibile încadrul dealerilor de pe piaţa locală, iar maşinile vor fi importatede către BMW Group România.

BMW Premium Selection este un brand care aparţine companiei germaneşi care are o serie de standarde precum garanţie de 24 de luni (lafel ca în cazul unei maşini noi) şi întreţinere gratuită pentruprimele 12 luni sau 10.000 km sau procedură de verificare amaşinilor comercializate. Opţional şi pentru acestea suntdisponibile pachetele Service Inclusive, pachete care includ toatecheltuielile legate de service pe o anumită perioadă de timp. Lafel ca şi cele noi, şi acestea pot fi achiziionate în sistemleasing prin BMW Financial Services.

Automobile încadrate în această categorie au o vârstă cuprinsăîntre 6 luni şi cinci ani cu un rulaj cuprins între 6.000 şi120.000 km.

În ceea ce priveşte volumul de vânzări, oficialii BMW Group Românianu au avansat niciun target pentru acest an, subliniind doar că"există un potenţial bun de dezvoltare".

"Prin acest proiect ne adresăm clienţilor de modele second handcare efectuează tranzacţii one to one. Este o piaţă cu un potenţialimportant, numai în perioada ianuarie-aprilie înregistrându-sepeste 5800 de tranzacţii de modele BMW" a declarat Alex Dobre şefulPremium Selection.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO