Auto

Cum se vinde o masina de 250.00 de euro? Avem optiuni infinite

Cum se vinde o masina de 250.00 de euro? Avem optiuni infinite
29.05.2010, 11:45 111

Dincolo de orice istorioare si alte elemente de marketing,producatorii de masini de lux trebuie sa livreze tehnologie sicalitate. Iar Bentley Mulsanne, la pretul ei de 250.000 de euro,trebuie sa ofere mult mai mult ca o limuzina de lux precum MercedesS-Klasse, care costa "numai" 100.000 de euro. Dar ce le-ar puteaoferi?

"Mai mult poate insemna de fapt mai putin". Afirmatia oarecumcontradictorie a lui Richard Durbin este urmata imediat deexplicatie: "Clientii nostri nu vor altceva in afara tehnologiei pecare o folosesc. Am facut studii si nu ii intereseaza elementeprecum asistenta la schimbarea benzii de rulare. Le privesc ca peniste elemente care ii distrag. Vor in schimb performante tehnicedeosebite si sa aiba de unde alege".

"Avem un numar practic infinit de posibilitati pentru clienti,av`nd in vedere combinarile ce pot rezulta din cele peste 100 deculori standard ale caroseriei, 24 de culori ale tapiteriei, almaterialelor pentru interior, merg`nd chiar p`na la cusaturi", spunoficialii Bentley.
Cititi mai multe despre cum se vand masinile de lux pewww.businessmagazin.ro


Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO