Auto

Isărescu, despre SUV-ul românesc: Duster merge bine, dar este puţin cam gălăgios la viteză mare; eu mă grăbesc încet

Isărescu, despre SUV-ul românesc: Duster merge bine, dar este puţin cam gălăgios la viteză mare; eu mă grăbesc încet

Autor: Tempea Ovidiu

07.04.2011, 14:16 35

Guvernatorul BNR Mugur Isărescu este mulţumit de cum mergesuv-ul Duster produs de Dacia şi spune că nu este deranjat dezgomotul mai intens de la viteze înalte pentru că preferă să segăbească încet.

"Duster merge bine. La viteză mare e puţin mai gălăgios, dar eunu merg cu viteză mare. Aşa cum am spus mă grăbesc încet", a spusIsărescu, întrebat de MEDIAFAX despre cum se comportă modelulDuster pe care îl foloseşte în ultima perioadă.

De aproximativ o lună, guvernatorul BNR şi ceilalţi membri aiconducerii executive a băncii centrale merg cu autotusime de terenDuster, dar utilizează în continuare vehiculele de clasă premiumdin dotare pentru acţiunile care presupun protocol de nivelînalt.

La începutul anului, BNR a achiziţionat prin leasing pe patruani, o flotă de 50 de maşini de teren Duster, contract în valoarede aproximativ un milion de euro.

Achiziţia de autoturisme de teren a fost realizată în urma uneilicitaţii publice câştigate de Operational Autoleasing, care aoferit cel mai mic preţ. Autovehiculele sunt versiuni Laureate(clasa superioară), 1,5 dCi 4X4 cu 110 CP.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO