Auto

ProMotor: Duster nu-si are locul in clubul SUV-urilor compacte

Concluzia ProMotor cu privire la Dacia Duster: Duster nu-si are locul in clubul SUV-urilor compacte
31.05.2010, 14:12 289

"Duster 1.5 dCi 110 CP 4x4 Laureate nu-si are locul in clubulSUV-urilor compacte", este concluzia la care a ajuns echipaPro Motor dupa o saptamana in care a facutteste comparative cu alte masini din clasa SUV-urilor compacte.

Dacia Duster 1.5 dCi 110 CP 4x4 se dovedeste un SUV limitatatunci cand vine vorba de drumuri lungi cu viteze mari, este doarunul din argumentele aduse de Pro Motor.

"Este, totusi, o masina foarte ok daca se adopta un stil moderatde conducere, consumurile sale, in conditii de oras, parcursinterurban sau de autostrada, fiind rezonabile".

Faptul ca motorul este mic nu inseamna neaparat ca masina vaconsuma foarte putin. Cu toate acestea, pentru ce ofera pachetulDuster la acesti bani, din punct de vedere al consumului masinaeste satisfacatoare.

Urmeaza sa aflam in curand mai multe detalii de la proprietariimasinii, care pot sa ne impartaseasca impresiile lor de pana acum,prin prisma drumurilor facute cu masina.

Cititi analiza comparativa realizata de cei de la ProMotorsi aflati care sunt plusurile si minusurileDuster-ului pe www.promotor.ro.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO