Auto

Renault România lansează Twingo de la 8.500 euro - GALERIE FOTO

Renault România lansează Twingo de la 8.500 euro

Renault România lansează Twingo de la 8.500 euro

Autor: Bogdan Alecu

03.11.2010, 12:36 39

Renault România, importatorul mărciifranceze pe piaţa locală, a lansat Twingo, modelul de clasă mini alconstructorului şi pe piaţa locală la aproape trei ani de lalansarea sa în Europa de Vest.

"Întârzierea" de trei ani vine în contextul în care până înprezent nu a existat o cerere prea mare pe segmentul de automobilede clasă mini, majoritatea clienţilor preferând modele din clasămică sau compactă.

În momentul lansării pentru Twingo vor fi disponibile douăversiuni. Prima este Trend, cu motor pe benzină de 1,2 litri de 75CP şi un preţ de 8.500 de euro cu TVA inclus. Echiparea includeABS, aer condiţionat, dublu airbag, geamuri electrice, radio-CD,oglinzi electrice şi încălzite şi închidere centralizată cutelecomandă.

Cea de-a doua versiune este cea personalizată "Miss Sixty", careare un preţ de 9.900 de euro. Faţă de versiunea Trend aceasta vinecu detalii exterioare specifice "Miss Sixty", tapiţerie dinalcantara şi piele, volan şi schimbător îmbrăcate în piele,covoraşe personalizate.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO