Auto

Şeful interimar al Companiei Naţionale de Aeroporturi Bucureşti a depus o notificare de renunţare la mandat

Şeful interimar al Companiei Naţionale de Aeroporturi...

Autor: Mirabela Tiron

03.10.2018, 13:49 381

Dan Baciu, care ocupa din februarie anul acesta poziţia de director general interimar la Compania Naţională de Aeroporturi Bucureşti, ce administrează aeroporuturile Henri Coandă şi Aurel Vlaicu, a depus notificare prin care anunţă renunţarea la mandat.

“S-a făcut o notificare către consiliul de administraţie prin care se anunţă renunţarea la mandat”, a declarat pentru ZF Valentin Iordache, purtătorul de cuvânt al Companiei Naţionale de Aeroporturi Bucureşti (CNAB).

Contactat de ZF, Dan Baciu a spus doar că poza cu notificare de renunţare la mandat ce apare în spaţiul public este reală, “am redactat această notificare, nu pot să vă spun ce am făcut cu ea,  astăzi sunt directorul companiei”.

El a avut un mandat de patru luni, care a fost prelungit de două ori. Aeroportul Henri Coandă (Otopeni), cel mai mare aeroport din ţară, a ajuns la 6,3 milioane de pasageri în primul semestru din acest an, trafic în creştere cu 7% faţă de perioada similară a anului trecut. Până la finalul anului, reprezentanţii aeroportului estimează că traficul se va apropia de 14 milioane de pasageri.

 
 
 
 

 
 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO