Auto

Un dealer Vodafone din România şi-a cumpărat un Rolls Royce de 360.000 de euro

Un dealer Vodafone din România şi-a cumpărat un Rolls Royce de 360.000 de euro

Rolls Royce Ghost

Autor: Bogdan Alecu

27.06.2012, 00:07 15687

Societatea Arsis Trading, cel mai mare dealer al operatorului britanic de telefonie mobilă Vodafone, a contractat o finanţare de la Bavaria Leasing pentru o limu­zină Rolls Royce Ghost în valoare de 360.000 de euro, po­trivit Arhivei Electronice de Garanţii Reale Mobiliare.

Firma este controlată de Radu Mirea, 42 de ani, şi a urcat pe locul doi în topul reţelelor GSM pe 2010 după ce afacerile firmei au crescut cu 12%, la 27,6 mil. euro, conform datelor Ministerului Finanţelor.

Bavaria Leasing este firma de finanţare controlată de omul de afacei Michael Schmidt, care deţine şi grupul Automobile Bavaria, care include atât cel mai mare dealer BMW din România, cât şi Schmidt Premium Cars, dealerul Rolls Royce din München.

Limuzina livrată către şeful Arsis este primul Rolls Royce nou înmatriculat pe piaţa locală în acest an, con­form statisticilor Direcţiei Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor (DRPCIV). Anul trecut a fost înmatriculat un singur Rolls Royce în Ro­mânia, iar în 2010 două.

Citeşte materialul integral pe www.zfcorporate.ro

Cel mai mare dealer Vodafone a cumpărat o limuzină Rolls Royce Ghost de 360.000 de euro

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO