Companii

Dragoş Petrescu: În anii de boom restaurantele ajungeau să facă profit după şase luni. Astăzi, în criză, perioada merge spre 12 luni

Dragoş Petrescu: În anii de boom restaurantele ajungeau să facă profit după şase luni. Astăzi, în criză, perioada merge spre 12 luni

DRAGOŞ PETRESCU, unul dintre cei mai cunoscuţi antreprenori din domeniul restaurantelor, a fost invitat luni la ZF Live alături de Cristina Roşca, redactor al Ziarului Financiar

29.10.2012, 23:34 393

Dragoş Petrescu, cel mai important antreprenor din domeniul restaurantelor din România, care are în portofoliu lanţul City Grill, restaurantele cu specific italian Trattoria Buongiorno şi Caru' cu Bere, a spus ieri în cadrul ZF Live că Centrul Istoric, kilometrul zero al distracţiei din Bucureşti, ar putea să ajungă în următorii cinci-zece ani la un număr dublu de locaţii, respectiv peste 300. Totodată, acest "El Dorado" al Bucureştiului va atrage în anii care vor urma şi cei mai cunoscuţi retaileri de haine şi încălţăminte în contextul în care deja s-au făcut paşi mărunţi în acest sens. Petrescu recunoaşte însă că investiţiile în Centrul Istoric nu sunt investiţii cu câştig garantat.

Citiţi articolul integral pe www.zfcorporate.ro

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO