Bănci și Asigurări

Agenţiile bancare vor rămâne închise între 23 şi 25 aprilie

Autor: Alexandra Chelu, Mediafax

21.04.2011, 23:45 48

Unităţile bancare vor fi închise în perioada 23 - 25 aprilie, cuocazia sărbătorilor de Paşte, unele având program scurt chiar devineri. Astfel, BCR a anunţat că unităţile teritoriale de retail,inclusiv cele care îşi desfăşoară activitatea în malluri, şicentrele de afaceri corporate, nu vor avea program cu publicul înzilele de 23, 24 şi 25 aprilie.

Pe de altă parte, unităţile BRD - Groupe Société Générale nu voravea program de lucru în zilele de duminică şi luni, dar excepţievor face agenţiile din incinta supermarketurilor, care vorfuncţiona potrivit programului specific fiecărui magazin, precum şiunitatea din Aeroportul Henri Coandă.

Nici unităţile Raiffeisen Bank nu vor fi deschise luni 25aprilie, excepţie făcând anumite unităţi din cadrulhipermarket-urilor/mallurilor, cum ar fi cele din incintamagazinelor Selgros, Carrefour şi Cora.

Unele agenţii din cadrul hipermarketurilor/mallurilor vorfuncţiona şi sâmbătă, dar toate nu vor avea program cu publiculduminică 24 aprilie. Totodată, Carpatica şi Intesa Sanpaolo Bank audecis scurtarea programului sucursalelor începând de vineri, pentruca de sâmbătă până luni să fie închise toate unităţile. Băncile auanunţat că bancomatele şi POS-urile vor funcţiona în condiţiinormale în perioada sărbătorilor de Paşte.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Cele mai citite ştiri
AFACERI DE LA ZERO