ASF a aprobat achiziţia asigurătorului Eurolife de către canadienii de la Fairfax

4 aug 2016 Autor: Anelis Baciu

Tranzacţia de preluare a asigurătorului local Eurolife, parte a grupului bancar Eurobank, de către companiile canadiane Fairfax Financial Holdings Limited şi OPG Commercial Holdings a primit avizul Autorităţii de Supraveghere Financiară (ASF), a anunţat ieri autoritatea. 

Vânzarea operaţiunilor locale face parte dintr-o tranzacţie la nivle global. În România businessul Eurolife, atât în asigurări generale, cât şi în asigurări de viaţă, este destul de mic. Totuşi, compania este profitabilă, câştigul net obţinut obţinut anul trecut ridicându-se la 3,3 milioane de lei. 

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 04.08.2016

 
Cuvinte cheie:
asigurator
, achizitie
, aprobare
, autoritate
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide