Bănci și Asigurări

Banca Românească oferă analiză preliminară rapidă a cererilor de credit

Autor: Ciprian Botea

21.03.2012, 00:00 222

Banca Românească, subsidiara locală a grupului elen National Bank of Greece (NBG), oferă clienţilor care vor un credit analiză preliminară simplificată a dosarelor în toată reţeaua de sucursale şi agenţii, în urma căreia poate fi comunicată suma maximă care poate fi împrumutată.

Evaluarea preliminară se efectuează pe baza actului de identitate şi a declaraţiei clientului cu privire la veniturile lunare şi locul de muncă. Suma maximă şi eligibilitatea clientului sunt garantate de bancă sub condiţia ca potenţialul client să aducă ulterior documente justificative care să confirme declaraţiile făcute în faza de evaluare preliminară.

Timpul de răspuns este de câteva minute, iar clienţii au ulterior la dispoziţie două săptămâni pentru a aduce la bancă documentele justificative. Multe bănci oferă deja facilităţi similare prin intermediul unor aplicaţii online disponibile pe site-urile proprii.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Cele mai citite ştiri
AFACERI DE LA ZERO