Bănci și Asigurări

BCR acoperă cinci oraşe mari cu oferta Erste Private Banking

Autor: Razvan Voican

20.04.2011, 23:31 109

BCR, cea mai mare bancă de pe piaţă, furnizează servicii deprivate banking în sedii dedicate clienţilor de top deschise înBucureşti, Braşov, Cluj-Napoca, Iaşi şi Timişoara. Sunt acoperiteastfel principalele zone economice în care se găsesc averilemari.

Recent, banca şi-a relansat oferta pentru această gamă declienţi, preluând brandul băncii-mamă, Erste Private Banking, şiodată cu acesta standardele austriece pentru acest tip de serviciifinanciare. BCR oferă acum pachete personalizate şi condiţiipreferenţiale, clienţii având acces la conturi indiferent dacă seaflă în ţară sau în străinătate.

De asemenea, managementul financiar al unui portofoliu personalpoate fi delegat unei echipe de experţi din grupul Erste. Piaţa deprivate banking a devenit şi mai disputată în contextul crizei,însă băncile locale fac cu greu faţă ofertelor cu care vin marilecase occidentale cu tradiţie în domeniu şi care oferă acces la ogamă mai largă de investiţii şi la servicii cu adevăratexclusiviste.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO