Bănci și Asigurări

Carfix, o nouă aplicaţie pentru asigurări auto, va oferi un proces sută la sută digital la constatarea daunelor şi inspecţia auto. Sorin Iacob, GTM Managing Services: Lansăm o aplicaţie mobilă cross segment care reduce nebunia aceasta de a merge la un punct fix, la constatare sau a face inspecţie de risc

Carfix, o nouă aplicaţie pentru asigurări auto, va...

Autor: Mircea Nica

26.04.2021, 19:15 671

Carfix, o nouă aplicaţie de constatare a daunelor şi inspec­ţie de risc, va fi lansată în această săptămână pentru a oferi un proces sută la sută digital atât în cazul constatării dau­nelor, cât şi în cazul achiziţionării poliţelor auto, progra­mă­rii la service, a spus Sorin Iacob, managing director în cadrul GTM Managing Services, o companie specializată în automatizarea proceselor de daună, evaluarea maşinilor şi calcularea devizelor de reparaţie, pentru ZF.

Concret, cu Carfix poţi să avizezi dauna şi să efectuezi constatarea de la dis­tanţă, primeşti au­to­mat procesul ver­bal de constatare a daunei, primeşti automat oferta de despă­gu­bire pentru repara­ţia în regie proprie şi eli­mini birocraţia şi sem­nezi de la distanţă docu­mentele necesa­re constatării dau­ne­lor sau realizării unei inspecţii de risc.

„Sunt în piaţa aceas­ta de vreo 14 ani şi sunt specializat în au­to­matizarea proce­se­lor de daune, evaluarea maşinilor şi calcularea devizelor de re­pa­ra­ţie. Lansăm o aplicaţie mo­bilă cross segment care re­duce ne­bu­nia aceasta de a merge la un punct fix, la con­statare sau de a face o inspecţie de risc. Deschidem drumul către un pro­ces sută la sută digital şi în cazul achi­ziţionării po­liţe­lor auto, în ca­zul daunelor, programării la service, practic cu tot. Astfel, cli­en­tul îşi face tot singur, în regim self-service“, a explicat Sorin Iacob.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO