Bănci și Asigurări

Clienţii Raiffeisen îşi pot lichida depozitele în valută prin internet banking

Clienţii Raiffeisen îşi pot lichida depozitele în valută prin internet banking

Autor: Ciprian Botea

25.06.2012, 00:00 662

Raiffeisen, subsidiara locală a grupului austriac cu acelaşi nume, a dezvoltat o nouă versiune a aplicaţiei de internet banking, principalele schimbări fiind legate de grafica website-ului şi de modalitatea de efectuare a operaţiunilor. Totodată clienţii îşi pot lichida oricând depozitele în valută direct din aplicaţia de internet banking.

Zona de plăţi a fost organizată pe un singur ecran şi în plus a fost introdus un grafic interactiv pentru evoluţia din ultimele 30 de zile a portofoliului financiar. De asemenea, serviciul de internet banking accesibil de pe telefoanele mobile de tip smartphone le va permite clienţilor să deschidă conturi, să constituie sau să lichideze depozite şi să subscrie pentru fonduri de investiţii. Raiffeisen a raportat anul trecut o creştere cu 21% a utilizatorilor de internet banking, în timp ce volumul tranzacţiilor efectuate prin acest canal s-a dublat.

"Rezultatele bune înregistrate de serviciul de internet banking arată că strategia de a oferi mai multe canale de acces a constituit un pas important pentru dezvoltarea băncii", a declarat Radu Topliceanu (foto), director executiv aria clienţi persoane fizice la Raiffeisen Bank.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO